En enklare vardag

Hushållsnära tjänster

Tjänster som vi erbjuder

Hushållsnära tjänster
Anlitar du oss för hushållsnära tjänster så har du möjlighet att använda RUT-avdraget (Skattesubventionering av hushållsnära tjänster). Privatpersoner betalar efter RUT-avdrag endast halva timkostnaden av våra tjänster, detta gäller alla som har en beskattningsbar inkomst i Sverige. Avdraget görs direkt vid faktureringen och kunden behöver alltså inte vänta på att få sina pengar tillbaka. Har du fler frågor kontakta oss.
Läs senaste informationen på Skatteverkets hemsida.

Hemstädning :
Vi har ett duktigt städteam som utför städning i ditt hem. Du bestämmer själv när tjänsten skall utföras och hur ofta. Vi försöker så långt som möjligt vara tillmötesgående om du har önskemål om vem skall utföra dina tjänster. För mer information, kontakta kontoret.

Mathämtning:
Vi hämtar nylagad mat varje dag i samarbete med en lokal restaurang – allt enligt kundens önskemål. Leveransavgift tillkommer. För mer information, kontakta kontoret.

Hundbesök:
Vi kan kostnadsfritt erbjuda våra kunder besök av vår hund Sumo –  Bichon Havanais som är en allergivänlig hund. Sumo varken fäller eller luktar.
Vi kommer hem till dig som vill ha en kontakt med en hund – vi utför även promenader med hund. För mer information kontakta kontoret.

 

Varför ska du välja oss?

Vi tar ansvar för våra tjänster

Personal utöver det vanliga

Flexibilitet & engagemang

Ett lokalt vårdföretag

Snabba beslut & handlingskraft

Vi prioriterar kundens bästa