Hallands CareCenter

Om oss

Om Hallands CareCenter

År 2007 bildades Hallands CareCenter AB av Chenay och blev en auktoriserad utförare av hemtjänst då lagen om valfrihet (LOV) infördes i kommunen. CareCenter erbjuder sina kunder helhetslösningar; där den biståndsbedömda hemtjänsten inte räcker till kan företaget komplettera med att erbjuda hushållsnära tjänster.
Vi har lång erfarenhet av omsorg och service samt brinner för att göra tillvaron bättre för de som har behov av hemtjänst.

”Anledningen att jag startade Hallands Care Center var för att jag ville göra tillvaron bättre för våra äldre. Min önskan är att driva omsorg av hög kvalitet med väldigt bra personal som har rätt förutsättningar. Våra tjänster ska bidra till ökad livskvalité”

CareCenter har som ambition att ge en kundanpassad vardag. Vi vill erbjuda tjänster med hög kvalité, personligt bemötande, stor valfrihet och kontinuitet. Vi ser kunden där den befinner sig och utifrån dennes personlighet och livssituation skräddarsyr vi hemtjänstlösningar utifrån beviljat biståndsbeslut.

Vår värdegrund som bygger på:

• Kompetens
• Kontinuitet
• Kvalitet
• Flexibilitet

Ledning går att nå kl. 07-16 varje vardag. Övrig tid nås personal på kontorsnumret.

Varför ska du välja oss?

Vi tar ansvar för våra tjänster

Personal utöver det vanliga

Flexibilitet & engagemang

Ett lokalt vårdföretag

Snabba beslut & handlingskraft

Vi prioriterar kundens bästa